Ya Allah, Kau berkatilah secebis ilmu yang aku kongsikan ini...

Semoga semua mendapat faedah, keberkatan, kerahmatan & kebaikan sepertimana yg Engkau kurniakan kepadaku.. Aminn...

Saya Siti Rasyidah Razali
Assalamualaikum, saya Siti Rasyidah binti Razali, merupakan seorang wanita biase ececeh, heheh yang sangat mementingkan kesihatan & kecantikan semulajadi. Saya merupakan seorang guru di salah sebuah sekolah di daerah Batu Pahat dan saya juga merupakan seorang pengedar sah Shaklee (ID:1081596).
Alhamdulillah saya sangat berpuas hati dengan keberkesanan produk Shaklee . Atas dorongan rasa ingin berkongsi kebaikan bersama insan-insan lain saya tekad untuk menjadi pengedar sah Shaklee dan saya rasa sangat berpuas hati dapat membantu rakan-rakan untuk lebih sihat.
Ape yang paling suka tentang Shaklee  ni?? saya boleh share kebaikan produk dengan hanya berhadapan dengan note & laptop saya! xperlu cari2 customer dari pintu ke pintu, tak perlu sewa booth, tak perlu susah2 nak beratur kat HQ hari2. Semuanya boleh dibuat online!. Mudahkan? sambil kemas rumah, sambil masak, sambil main dengan anak pun leh klik2, oder2 dan layan customer. mudah & stress free.
Oh ye, lagi 1, leh sentiasa sihat & come lotte sepanjang mase, InsyaAllah jika diizin Allah. Sekiranya anda berminat dengan sebarang produk Shaklee, boleh hubungi saya di talian 017-9717008 atau pm ke facebook saya Ct Rasyidah. kita runding2 produk yang sesuai dengan bajet anda ye.. 
=)   salam sayang


Regards


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...