Ya Allah, Kau berkatilah secebis ilmu yang aku kongsikan ini...

Semoga semua mendapat faedah, keberkatan, kerahmatan & kebaikan sepertimana yg Engkau kurniakan kepadaku.. Aminn...

cara order vitamin

Bagaimana nak dapatkan supplement shaklee daripada saya?

caranya mudah saje ye sayang2 sume..

Anda boleh baca daripada info-info produk yang berada di bahahian info produk diladam blog saya ataupu bleh tekan ke link ini (website shaklee) untuk mendapatkan info berkaitan produk.

ok, bila dah decide ataupun masih ragu2 dengan produk yang ingin dibeli, boleh hubungi saya terus di talian 017-9717008. Jika panggilan anda tidak dijawab (mungkin ketika saya sedang mengajar), anda boleh juga wassap ataupun text massage kepada saya. =) jangan segan silu k!


Saya menyediakan khidmat pesanan secara pos ataupun COD


  • Bagi yang ingin membuat pesanan secara pos, hubungi saya di talian 017-9717008, dapatkan info produk dan buat pembayaran melalui akaun maybank saya. No akaun hanya saya akan berikan secara personal (tidak dipaparkan di blog). Bagi yang telah membuat bayaran secara online, amatlah penting supaya anda menyimpan resit bukti pembayaran anda ye

  • Bagi yang ingin COD, maklumkan tempat agar kita mudah untuk berjumpa, dan boleh membuat bayaran pada hari yang sama. Saya menyediakan khidmat COD di sekitar Batu Pahat, dan ketika cuti sekolah, Saya menyediakan khidmat COD di Kota Bharu ataupun Kuala Terengganu. 


Salam sayang:

Rasyidah
017-9717008

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...